Nieuws

Workshops voorjaar ’24

In het voorjaar van 2024 staan een aantal workshops gepland voor volwassenen van alle leeftijden. Ook voor ouders met kleine kinderen vinden gedurende het jaar een aantal leuke workshops plaats. Op zondagochtend 3 maart de eerste! Kijk onder de betreffende pagina voor meer informatie en meld je nu al aan via de mail.

EveryBody Moves

Een serie bodymind workshops in het nieuwe jaar, 2024. We gaan werken vanuit het rijke Laban/Bartenieff Movement Systeem wat gericht is op organisch en vloeiend bewegen. Met meer gemak bewegen teneinde onze bewegingscapaciteit te behouden, verbeteren en uit te breiden. Voor elk niveau en elke leeftijd. De eerste is op zondag 3 maart om 11.00 uur.

Ground Control Pilates

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er door beoefening van de Pilatesmethode een significante verbetering in houding optreedt. De wervelkolom wordt soepeler en de core-spieren sterker wat merkbaar is in het dagelijks bewegen. Vetmassa neemt af. Ook slaapkwaliteit en mentaal welzijn verbetert. Gun jezelf een gezonde geest in een gezond lichaam!